Šeštadienį ant parketo pasirodė aštuonios poros, mat šeštadienį, kaip ir buvo planuota, į šou po kelių savaičių pertraukos sugrįžo Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė. Kad ir kiek gerų emocijų ore tvyrojo šeštadienio vakarą, jis, deja, nebuvo sėkmingas vienai porai. Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsus, iš „Šok su manimi“ išlydėti Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė.

Nors nuo projekto pradžių J. Smoriginas daugybę kartų yra ypač aštriai komentavęs apie „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymus, o kai kuriuos iš jų yra net privertęs patyliukais ašaroti, šįsyk jis buvo gerokai santūresnis nei įprastai. Subtilūs komplimentai, padrąsinimai ne vieną porą šeštadienio vakarą nuteikė optimistiškai.

Pirmąją vietą šį šeštadienį iškovojo Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė. M. Wizardo ir V. Kunauskaitės pasirodymas šeštadienį buvo pažymėtas sėkme. Pora iškart iškilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą. Tretieji - Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Katerina Voropaj ir Deivis - priešpaskutinėje vietoje, kaip jau daugeliui įprasta, balansuoja ties iškritimo iš projekto riba.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją