Projektas „Chorų karai“ TV3 eterį trečiąkart sudrebins po Naujųjų. Evelina Anusauskaitė su Sasha Song, Raigardas Tautkus, Irena Starošaitė, Edmundas Seilius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Eglė Jurgaitytė, Deividas Norvilas-Deivis, Liudas Mikalauskas, Neringa Čereškevičienė, Danguolė Beinarytė, Justas Lapatinskas, Stanislovas Stavickis-Stano, Augustė Vedrickaitė ir Deivydas Zvonkus – šie „Chorų karų“ generolai per du projekto sezonus subūrė ir išaugino tokius puikius kolektyvus kaip „Kauno šampaninis choras“, „Telšių smaragdinis choras“, „Alytaus oranžinis choras“, „Tarptautinis sidabrinis choras“, „Kauno burgundiškasis choras“ ir kiti.

Kaip rašoma televizijos išplatintame pranešime, jau lapkričio 21 dieną 17 val. Kėdainių kultūros centre įvyks trečioji projekto atranka. Kėdainiai – trečiasis projekto miestas, kuriam susikauti teks su Edmundo Kučinsko vadovaujamu Klaipėdos ir šiuolaikinio folkloro grupės „Kitava“ vadovaujamu Šiaulių miesto chorais.

„Iš paties Lietuvos centro mes jums sakome ‚labas!‘, – šypsosi Kėdainių choro generolės dainininkės Giulija ir Monika. – Visus dainingus Kėdainiškius kviečiame į mūsų miesto choro atranką Kėdainių kultūros centre – lauksime jūsų pirmadienį. Iš visos širdies tikime, kad kėdainiečiai dėl pergalės padarys viską!“

Vienas pagrindinių „Chorų karų“ projekto tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus − išlieka ir trečiajame sezone. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją