Nei specialios apsaugos, nei aplinkinių pastabos, kad jiems teks susidurti su dresuotais šunimis LNK išbandymų šou „Dainuok, jei gali“ filmavime nenuramino dviejų patyrusių atlikėjų. Jų pasirodymą žiūrovai išvys sekmadienį 19.30.

„Dar niekada taip nebijojau“, - užkulisiuose pasigirdus pustuzinio vilkšunių lojimui vos išstenėjo Sasha Song, pats auginantis nemažą šunį. Jo nė kiek nepaguodė ir laidos vedėja Rimantė Kulvinskytė: „Man tai baisiausia užduotis, kokia tik yra buvusi mūsų šou“.

Tuo tarpu Dūnis išliko šaltakraujiškas. Ir dainuoti jam, kai į vieną ranką įsisegęs pusšimtį kilogramų sveriantis žvėris, o dar du bando pasiekti ant kaklo kabantį masalą – dešreles, sekėsi geriau negu Sashai Song.

Vis dėlto, pasirodymas baigėsi sėkmingai, o laidos dalyviai išmoko seną gerą pamoką: „Bijai vilko – nedalyvauk LNK šou „Dainuok, jei gali“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją