Nors vieno garsiausių ir populiariausių aktorių Lietuvoje „pilnesnės“ moterys netraukia, jis tikina, kad tai, jog jo mylimoji tokia liekna ir grakšti, tikrai ne jo nuopelnas: „Ji valgo už tris ir vis tiek nestorėja, o mane vadina storuliu. Ieva labai skaniai gamina ir aš negaliu susilaikyti. Ji man sako neėsk, o aš jai sakau – tai negamink!“

Ieva Stasiulevičiūtė, Inga Paksaitė, Renata Voitechovskaja, Kristina Ivanova, Živilė Balčiūnaitė, Natalija Bunkė, Danguolė Stachura, Ineta Stasiulytė – kokios šių Lietuvos gražuolių lieknėjimo paslaptys?

„Aš nesilaikau jokių dietų! Atvirkščiai, valgau daug saldumynų, o kiekvieną sekmadienį pasilepinu cepelinais su daug grietinės ir spirgučių. Svarbiausia yra aktyvus gyvenimo būdas“, – įsitikinusi verslininkė ir „Šok su manimi“ dalyvė D. Stachura.

O štai vaikelio vos prieš kelis mėnesius susilaukusi garsi dainininkė N. Bunkė jau sėkmingai grįžta į buvusias idealias apimtis. 8 kilogramų atsikračiusios Natalijos tikslas – dar minus 10 kg: „Reguliuoju mitybą. Juk nenoriu, kad, kai stovėsiu scenoje, žiūrovai aptarinėtų mano šlaunis.“

Tačiau baleto choreografas Jurijus Smoriginas apie itin lieknas mūsų žvaigždes turi priešingą nuomonę. Jis įsitikinęs – kiekviena moteris turi turėti visą atributiką: normalią krūtinę, užpakaliuką ir pilvuką.

„Moterys, kurios alinasi dietomis, tampa panašios į skrudintas išdžiuvusias vištas, kabančias po Egipto saule. Šiurpą kelia, kai pamatau džiūsnas ant lūžtančių kojų“, – atviravo J. Smoriginas.

Kokį patarimą V. Šapranauskas duos visoms trokštančioms sulieknėti ir tapti panašiomis į mūsų žvaigždes? Ir kokios, putlios ar itin lieknos, moterys yra gražesnės Lietuvos svajonių jaunikiams?

„Nuodėmių dešimtukas“ liekniausių ir grakščiausių Lietuvos žvaigždžių kilogramus skaičiuos jau šį antradienį, lapkričio 15-ąją, 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)