Nuo šiol penktadieniai skirti geriausiems pasaulio trileriams ir veiksmo filmams. Netrukus šioje rubrikoje žiūrovai išvys filmų „Mirties lenktynės“ ir „Ieškomas“ televizines premjeras. Dviem „Oskarams“ nominuotas trileris „Ieškomas“ su „Oskaro“ laureate Angelina Jolie pasakoja apie viskuo nusivylusį jaunuolį, kurio gyvenimą pakeičia pavojinga ir seksuali moteris, praminta Lape, kurią vaidina seksualioji Angelina Jolie. Kitame įtempto siužeto filme „Mirties lenktynės“ su superveiksmo filmų žvaigžde Jasonu Stathamu profesionalus lenktynininkas kovos už teisę gyventi. Netikėtai apkaltintas žmogžudyste, kurios neįvykdė, jis patenka į kalėjimą, kuriame pasiūloma išeitis - dalyvauti lenktynėse arba supūti kalėjime.

„Mirtinose lenktynėse“ filmavosi net 35 automobiliai, kuriuos nuolat remontavo 58 mechanikai, o kiekvienos mašinos paruošimas juostai kainavo po 250 tūkst. dolerių. „Penktadienio bomboje“ taip pat bus pristatyta garsioji „Borno“ trilogija: „Bornas: Sunaikinta tapatybė“, „Bornas: Absoliutus pranašumas“ ir „Bornas: Galutinis tikslas“. Roberto Ludlumo romanų ekranizacijos su aktoriumi Mattu Damonu nuo 2002 metų iš viso uždirbo 950 mln. dolerių. Greičio ir įtempto siužeto gerbėjų „Penktadienio bomboje“ lauks kultiniu tapęs filmas „Greiti ir įsiutę“ bei nenuspėjamas trileris „Baudėjas“ su Johnu Travolta.

Sekmadieniais, po linksomojo muzikinio šou „Dainuok, jei gali“, prajuokinančio iki ašarų, startuoja nauja filmų rubrika „Auksinis kinas“. Čia bus rodomi visai šeimai skirti filmai – nuotaikingos komedijos ir jaudinančios dramos. Čia žiūrovai išvys visas tris „Žmogaus - voro“ dalis - pirmą kartą per televiziją Lietuvoje bus parodyta naujausia trilogijos dalis „Žmogus – voras 3“. Šis filmas 2007 metais sumušė rekordą – jo premjera buvo rodoma iš karto 4 252 pasaulio kino teatruose. Prie klasika tapusio filmo dirbo net 100 žmonių, o 8000 valandų reikėjo vien sukurti 40 įspūdingų „Žmogaus – voro“ kostiumų.

„Auksinio sekmadienio kino“ rubrikoje numatyta romantiška drama apie „Be abejo, turbūt“ su kultinės komedijos „Mažoji Mis“ žvaigžde Abigail Breslin. Dešimtmetė Maja susidomi, kaip jos tėtis sutiko mamą. Tėtis pasiūlo žaidimą - pasakoja apie pasimatymus su trimis gražuolėmis, bet pakeičia jų vardus, kad mažoji dukra galėtų atspėti, kuri iš trijų merginų tapo jos mama. Kiti rubrikos perliukai – abi nepamirštamos komedijos apie storulį profesorių dalys su Eddie Murphy – „Išprotėjęs profesorius“ ir „Išprotėjęs profesorius 2. Klampų šeimynėlė“.

Per metus LNK parodo apie 800 filmų, kurie perkami iš didžiausių pasaulio kino studijų, tokių kaip „Warner Bros.“, „NBC Universal“, „Sony Pictures“ ,„New Regency Productions“.

„Penktadienio bomba“ – penktadieniais 21.15, „Auksinis sekmadienio kinas“ – sekmadieniais 21 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją