„Čia buvo ta minutė, sekundė, kai aš turėjau pasirinkti: arba nugriūti ant scenos, arba greitai nusigauti į užkulisiuos ir dar atsisėsti, kad nenukrisčiau”, - LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ pasakojo Andrius Rimiškis. Išskirtinį pasakojimą žiūrovai išvys antradienio vakarą, nauju laiku, 20.15 val. per LNK.

Iki šiol viešumoje tik puse lūpų buvo kalbama apie tai, kokios problemos prieš pora savaičių prispaudė Andrių Rimiškį. Dainininkas neslepia: jis sąmoningai tylėjo ne tik todėl, kad reikėjo pailsėti, nebesijaudinti ar atgauti jėgas. Žinia, kad scenoje Andrius Rimiškis vos nepargriuvo, iškart apaugo baisiomis prognozėmis, tapo svarbia šalies naujiena ir pasiekė jo tėvų namus.

„Kai skaičiau pirmuosius komentarus, mano kolegės net rašė atsakymus. Aš, žinokit, galvojau išprotėsiu. Nesupratau, kaip žmonės gali taip daryti ir rašyti tokias nesąmones. Ir aš pagalvojau, kad tikrai ten rašo galbūt ir nenormalūs žmonės”, - piktinosi Andriaus mama Rita Rimiškienė.

Dainininkas tikina: juodoje duobėje, kurioje jis atsidūrė, vienintelis šviesos spindulys - Jūžintuose gyvenantys tėvai, žmona Vaida ir devynių mėnesių dukrelė Lėja. Jie, kad ir kaip būtų sunku, niekada negraužė, nekaltino, nepyko... Andriaus žmona nė karto nesuzirzė ir dėl to, kad bankrutavus įmonei, jų gyvenimas labai pasikeitė. Nors tie, kam įmonė skolinga, įsivaizduoja, kad dainininkas maudosi prabangoje, dabar Andrius Rimiškis neturi absoliučiai jokio turto. Gyvena nuomojamame bute ir vėl viską pradeda nuo nulio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją