Žiūrovai į pirmąją vietą iškėlė Gintarę Slausgalvienę ir Donatą Clebinską, antrieji - Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, trečioje vietoje liko Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė. Paskutinieji - Deivis ir Katerina Voropaj.

Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsavimo rezultatus išaiškėjo, jog pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justinai Žemaitytei antroji - Justinui Lapatinskui ir Gretai Milišauskaitei, tretieji šįkart - Rūta Ramanauskaitė ir Olegas Staniulionis.

Dviejų pastarųjų savaičių rezultatai nebuvo ypač palankūs D. Stachurai ir D. Meškauskui ir E. Sašenko ir R. Beržiniui. Abi poros atsidūrė komisijos balų ir žiūrovų balsų lentelės apačioje.

"Aš dar nesušokau savo šokio", - transliavijos pabaigoje kalbėjo D. Stachura. E. Sašenko sakė, jog savijauta laukiant rezultatų nebuvo labai maloni, ji tikino nenorinti iškristi. E. Sašenko taip pat kalbėjo projekte jau sušokusi savo šokį, tačiau ir toliau tęs kovą ant projekto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją