Šeštadienio temai „Filmai, serialai ir animaciniai filmai“ kruopščiai pasiruošę D. Stachura ir D. Meškauskas šįsyk pasirodę prieš TV kameras komisijos ypatingai nesužavėjo. Nors pora daug repetuoja prieš savo pasirodymus, šįkart maksimaliai gero šou sukurti nepavyko.

D. Stachura žiniasklaidos dažniausiai pristatoma kaip sėkminga verslininkė, galerininkė, ypač tvirta asmenybė, tačiau šeštadienio vakarą jai nepavyko nuslėpti savo moteriško trapumo. Iškart po pasirodymo ji nuskuodė į užkulisius ir apsipylė ašaromis. Tiesa, ne prie savo projekto kolegų, o paėjusi į kampą. Kad ir kiek išbandymų garsiai moteriai tenka patirti kasdienėje veikloje, regis, šou ponią Danguolę nejuokais išvargino.

Ne mažiau nei D. Stachurai išgyventi teko ir E. Sašenko. Po šokio tiesioginiame TV eteryje šiais metais Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovavusi dainininkė vos galėjo paeiti ir užkulisiuose vaikščiojo įsikibusi kolegei į parankę. E. Sašenko netrukus buvo iškviestas gydytojų ekipažas. Medikai pasirūpino Evelina žaibiškai ir po nuskausminamųjų injekcijos jai skausmas atlėgo. DELFI šaltinių žiniomis, E. Sašenko repeticijose dirba ypač uoliai. Esą būtent dėl kojos traumų išvengti nepavyko.

Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją