„Kad Jums dantys atšiptų“, - Aistis Mickevičius linkėjo Ievai Šimukauskienei.

„Kad Jums ausys atlėptų“, - neliko skolinga Ieva.

Daugiausiai komisijos simpatijų ir balų gavo Karolinos Liukaitytės ir Dainiaus Dimšos, Donato Bakėjaus ir Ernestos Balčiūnaitės bei Irenos Starošaitės ir Andriaus Grebliko poros.

Į „Kviečiu šokti“ sugrįžo Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė. Daugiausiai žiūrovų skambučių sulaukė Jono Stankevičiaus ir Livetos Paugaitės pora. Mažiausiai – Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša. Būtent ši pora atsidūrė ties pavojinga riba – nuolat sulaukdavusi neeilinių komisijos pagyrų, Karolina ir Dainius rizikavo palikti projektą.

Susumavus rezultatus, paskutinė vieta teko Inetos Puzaraitės ir Ovidijaus Andriekaus porai. Jai kartu su Eimučiu Kvoščiausku ir Ernesta Balčiūnaite bei Baiba Skurstene ir Povilu Lašu teko šokti vilties šokį dėl sugrįžimo į projektą.

Įvertinusi visų trijų porų vilties šokius, komisija į projektą grąžino Eimučio Kvoščiausko ir Nerilės Senulytės bei Inetos Puzaraitės ir Ovidijaus Andriekaus poras. Su projektu galutinai atsisveikino Baiba Skurstenė ir Povilas Lašas.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
2. Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis
3. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
4. Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė
5. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė
6. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
7. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
8. Eglė Jakštytė ir Adomas Norkūnas
9. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
10. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją