Gimtadienį Jurgita švenčia septinto mėnesio septintą dieną, jos automobilio ir telefono numeriuose – septynetai, nors ji specialiai to neprašė. Ji užaugo septynių žmonių šeimoje, o sudėjus jos vaiko gimimo datos skaičius taip pat gaunasi septyni. “Galėčiau vardinti ir vardinti, bet nuo septynetų man niekaip nesiseka pabėgti”, - pasakojo viena iš laidos “Nerealios namų šeimininkės” vedėjų.

Laidoje “Šeštasis pojūtis” Jurgita taip pat papasakojo apie tai, kaip ji buvo pravardžiuojama vaikystėje. Dėl savo smulkaus sudėjimo jai teko ne kartą išgirsti skaudžių žodžių: ją vadindavo ir kaulų vyniotiniu, jos brolį – briedžiu, o ją – stirna, ir vaikai juokdamiesi sakydavo, kad jos kojos – kaip latviški degtukai. Todėl J.Tvarijonaitė nuolatos jautėsi bjauriuoju ančiuku. O dabar ji pati iš savęs moka pasijuokti ir šypsodamasi sako: „Esu be galo bjauri boba“. Kodėl? Pamatysite laidoje „Šeštasis pojūtis“ sekmadienį 20.20 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją