Spalį projektą paliko Mia ir Adomas Norkūnas, Radvilas ir Ieva Žilienė, Baiba Skurstenė ir Povilas Lašas, Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė.
„Šį šeštadienį spalio mėnesį iš LNK šokių projekto iškritusioms poroms bus suteiktas šansas sugrįžti ant parketo po vilties, arba sugrįžimo, šokio. Tačiau teisė varžytis ir vėl tapti pilnaverčiais projekto dalyviais bus suteikta ne visoms iškritusioms poromis. Kurios poro neteko šanso grįžti, žiūrovai sužinos šio šeštadienio laidoje“, - sako projekto „Kviečiu šokti“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Sugrįžimo ir išlikimo kova šį šeštadienį bus nuožmi. Baiba ant šokių projekto ne tik šoks, bet ir dainuos. Kaip savo ginklą Baiba pasirinko legendinę Tinos Turner dainą „Proud Mary“ arba „Rolling on the river“, kuriai atlikti reikia ne tik vokalinių, bet ir choreografinių sugebėjimų. Jai sugrįžti į projektą pažadėjo Eimučio Kvoščiausko ir Donato Bakėjaus partnerės.

Dainą „Atsibusk, labas rytas“, iš naujausio savo albumo atliks Irena Starošaitė, o su ja šoks Inetos, Irūnos ir Eglės Jakštytės partneriai. Savo partnerį Rimvydą Andriekų į savo amžiną meilę Marių Jampolskį iškeis „Studenčių“ lyderė Irūna Puzaraitė. Palikę savo partneres ant ledo, kartu uždainuos gražuolis šokėjas Andrius Butkus ir misteris žavusis Dainius Dimša.

Šokiai, virtę dainomis ir dainos, virtusios šokiais – šį šeštadienį LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją