LNK televizija tęsia tradicijas parodyti naujausius lietuviško kinematografo darbus. Jau šį ilgąjį savaitgalį LNK žiūrovai galės televizijos ekranuose pirmą kartą išvysti filmą „Amaya“, milžiniško populiarumo sulaukusios dramos „Nereikalingi žmonės” kūrėjų darbą. Meilės istorijoje „Amaya“ kartu su Andriumi Mamontovu nusifilmavo ir garsi japonų aktorė Kaori Momoi, žiūrovams pažįstama iš kultinės „Geišos išpažinties“. Filme pasakojama apie romantiką Polą, kuris po išsiskyrimo su mylimąja leidžiasi į kelionę po pasaulį. Jis aplanko JAV, Tailandą, Čilę, Indiją, kol galiausiai atvyksta į Honkongą. Čia jis susipažįsta su moterimi Amaya ir komiška jos šeimyna.

Tai – ne vienintelė artėjančio ilgojo savaitgalio premjerų, tarp jų - „Muzika ir žodžiai“, „Bilietas į Paryžių“, „Baubai“, „Svečiai palėpėje“, „Alvinas ir burundukai sutinka Frankenšteiną“, „Kailis. Įsivaizduojamas Dianos Arbus portretas“ ir kitos.

Ilgąjį savaitgalį žiūrovai išvys net du filmus su vienu seksualiausių Didžiosios Britanijos aktorių Hugh Grantu. Vienas iš jų – televizinė puikios melodramos „Muzika ir žodžiai“ premjera. Hugh Grantas čia vaidina žlugusią, visų pamirštą 80-tųjų pop žvaigždę, kuriai pasiūloma sukurti naują hitą. Padėti jam susiruošia žavi mergina, kurią vaidina „Auksinio gaublio“ laureatė Drew Berymore. Kita žavi partnerė, gražiausios Holivudo šypsenos savininkė Julia Roberts su Grantu susitiks romantinėje komedijoje „Noting Hilas“ ir iš esmės pakeis paprasto knygyno savininko gyvenimą.

Ilgąjį savaitgalį LNK rodys net tris Timo Bortono, vadinamo vienu drąsiausių, įžvalgiausių ir novatoriškiausių amerikiečių filmų kūrėjų, filmus. Tarp jų – dar niekada per TV nerodyta, „Oskarui“ nominuota „Mirusi nuotaka“, nuostabi pasaka apie optimizmą, meilę ir nepaprastai linksmą pomirtinį gyvenimą, taip pat klasika tapusios „Vabalų sultys“ bei „Čarlis ir šokolado fabrikas“ su Johny Deppu, jautrus filmas apie berniuką iš neturtingos šeimos , kuris visą savo laisvalaikį praleidžia svajodamas apie šokolado fabriką.

Jenifer Aniston gerbėjai aktorę išvys tatuiruotos merginos uragano , besiveliančio į įvairiausias intrigas, vaidmenyje filme „Ir štai atėjo Poli“. Ne mažiau smagesnė komedija laukia Jimo Carrey talento mylėtojų komedijoje „Nuotykiai su Dinu ir Džeine“. „Svečiai palėpėje“ – dar viena LNK premjerinė komedija, tačiau čia svečiai bus iš kosmoso ir su jais kovos Pyrsonų šeimos atžalos, nekviestus svečius sutikusios klaidžiodami sename name.

Ilgąjį savaitgalį simboliškai baigs speciali Vėlinėms skirta „KK2“ programa. Jos autoriai parengė jautrią ir jaudinančią laidą apie šių metų netektis. Lietuvos teatro ir kino legenda Regimantas Adomaitis atvers savo namų duris, kuriuose jis po mylimos žmonos, aktorės Eugenijos Bajorytės mirties gyvena vienui vienas. Seimo narys Antanas Nedzinskas atvers savo širdį, prisimindamas šiemet Anapilin iškeliavusią savo mamą, Lietuvos metų mokytoją Stasę Nedzinskienę. Speciali „KK2“ laida nebus tik lyriškai liūdna. Laidos žurnalistai rengia reportažą apie 100 metų sulaukusią močiutę, kuri su bėgančiu laiku kovoja kasdien kilodama svarmenis ir darydama prisitraukimus. Laidą baigs Pupų Dėdės naujienos – keistuolis iš Lietuvos pateko į Vokietijoje leidžiamą knygą apie įdomiausius pasaulio keliautojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją