Komisija aukščiausiais balais šįkart įvertino Donatą Chlebinską ir Gintarę Slausgalvienę, Eveliną Sašenko ir Rolandą Beržinį, Dalią Michelevičiūtę ir Olegą Koliakiną. Mažiausiai komisijos simpatijų sulaukė ir žemiausiais balais įvertinti buvo Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj.

Kaip komisija, taip ir žiūrovai šįsyk į pirmąją vietą iškėlė D. Chlebinską ir G. Slausgalvienę. Mažiausiai žiūrovų balsų surinko D. Michelevičiūtė ir O. Koliakinas.

Susumavus rezultatus, „Šok su manimi“ priversti palikti R. Voitechovskaja ir M. Gaižauskas. Tuo tarpu R. Voitechovskajos mylimasis D. Norvilas ir K. Voropaj liko priešpaskutinieji.

Projekto vedėjo Vytauto Šapranausko paklausta, ar iškritusi iš projekto Renata balsuos už mylimąjį kitą savaitgalį, juokaudama jam atsakė to nedarysianti. Devis ir Katerina kartą jau buvo iškritę iš projekto, tačiau į jį sugrįžo, mat latvis Lauris Reinikis su partnere jiems užleido savo vietą.

Šis šeštadienis didelio džiaugsmo nesuteikė ne tik su projektu atsisveikinusiems Renatai ir Mariui. Išgyventi dėl patirtos traumos ir susilaikyti nešokus šį ir greičiausiai dar kitą šeštadienį teks iliuzionistui Mantui Wizardui ir šokėjai Viktorijai Kunauskaitei. Kaip DELFI sakė pats M. Wizardas, jis vis dar neprarado vilties sugrįžti į projektą, tačiau kaip bus iš tiesų, esą parodys laikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją