„Šio šeštadienio šou bus išties įspūdingas: į projektą po kelių savaičių pertraukos sugrįžta Pasaulio hiphopo čempiono vardą su kolegomis ką tik apgynęs šokėjas Olegas Staniulionis, TV3 žiūrovai ir projekto komisija spręs, kuri pora negrįžtamai paliks šou. Dalyvių laukia ir netikėtumai, – praneša projekto prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Komisijos narių vietas šalia Jurijaus Smorigino ir Editos Daniūtės šį šeštadienį užims garsioji šokėjų ant ledo pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko. Džiugu, kad jie lankydamiesi Lietuvoje visada prisijungia prie mūsų projekto.“

Per septynias tiesioginio eterio laidas projektą „Šok su manimi” paliko keturios žvaigždės: Lauris Rienikis, Vaida Genytė, Eglė Skrolytė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė. Nuo šio šeštadienio kiekvienoje laidoje projektą paliks viena pora.

Šok su Haddaway, M. Drobiazko ir P. Vanagu šį šeštadienį 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją