Šį rugsėjį, pasirodžius naujausiam Gineso rekordų knygos leidimui, serialo gerbėjai jo puslapiuose išvydo ir H. Laurie pavardę: aktorius buvo paskelbtas matomiausiu (žiūrimiausiu) vyru televizijoje. Pasak rekordų sąrašo sudarytojų, į TV3 ekraną jau rytoj sugrįžtančioji medicininė drama „Daktaras Hausas“ šiuo metu yra populiariausia drama pasaulio televizijose.

„Daktarą Hausą“ transliuoja beveik septyniasdešimt šalių, jo auditorija rekordinė: per aštuoniasdešimt milijonų žiūrovų! Kultinio serialo reitingus vejasi tik kriminalinė drama „CSI Majamis“, kurią TV3 žiūrovai mato pirmadienio vakarais, 23.10 val.

H. Laurie puikuojasi geriausiai apmokamų televizijos aktorių gretose. Taip pat jis ir „L'Oreal“ kosmetikos linijos reklamų veidas, ir groja džiazą gitara bei pianinu. Jo debiutinis muzikos albumas graibstomas iš parduotuvių lentynų. Dviejų „Auksinių Gaublių“ savininkas, atidavęs aštuonerius savo gyvenimo metus „Daktarui Hausui“, sako, kad aštuntasis serialo sezonas bus paskutinis, o kol kas TV3 televizija žiūrovus kviečia mėgautis kiekviena serija.

Jau rytoj žiūrovų dėmesiui – „Daktaro Hauso“ transformacija: iš nepakeičiamo gydytojo – tiesiai į paciento palatą. Vienintelė kultinio herojaus svajonė – ištrūkti iš ligoninės. Jo planas – nepriekaištingas, tačiau ar viskas vyks taip, kaip tikisi Hausas?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją