Net nežinodama, kas slepiasi už širmos, astrologė papasakojo, kad šio žmogaus gyvenime prieš septynerius metus įvyko lūžis, viską apvertęs aukštyn kojomis, tačiau sutapęs su skaudžiomis netektimis. Tai, kad tuo metu Merūnas dalyvavo jį išgarsinusiame šou “Kelias į žvaigždes” – niekam ne paslaptis, tačiau mažai kas žinojo, kad tuo metu jis neteko mylimo dėdės.

Merūno gimimo data atskleidė A.Zalatorienei, kad jis vedęs po liūto zodiako ženklu gimusią moterį ir kad tai nebuvo spontaniškas sprendimas – jo meilė nėra akla ar nepamatuota, abu puikiai žino, ko vienas iš kito gali tikėtis. Ji net atspėjo, kad Merūnas visada miega uždėjęs koją ant žmonos, visiškai apstulbindama negalintį jai paprieštarautį dainininką. “Šis žmogus – labai griežtas mylimam žmogui, bet labai atlaidus draugams”, - toliau kalbėjo astrologė.

Dainininko gerbėjai sužinos apie jį ir daugiau detalių – pasirodo, jis sugeba ne tik puikiai dainuoti, bet ir pasakoti anekdotus, o vienas iš jo didžiausių pomėgių – žvejyba, kuriai vis pritrūksta laiko. O didžiausia jo pagauta žuvis – net 7 kilogramų lašiša - kaip pirštu į akį atspėjo galiūnas Vidas Blekaitis.

Kita už širmos pasislėpusi asmenybė buvo Daiva Bilevičiūtė. Nors chiromantė apie jos delnų antspaudus pasakė, kad jei ne lakuoti nagai, būtų pagalvojusi, kad tai – vyro rankos, dainininkė dėl to nė kiek neįsižeidė. „Man kažkas jau yra sakęs, kad mano rankos panašios į Algirdo Brazausko“, - kvatojo ji.

Pramoginėje laidoje „Šeštasis pojūtis“ dvi komandos, sudarytos iš astrologų, chiromantų, psichologų ir garsių žmonių rungiasi, kas taikliau apibūdins žmones, besislepiančius už širmų pagal jų daiktus, gimimo datas ar delnų antspaudus ir gal net atspės, kokie visiems pažįstami žmonės dalyvauja eksperimente.

Laida „Šeštasis pojūtis“ – sekmadienį, 20.20 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)