Televizijos žiūrovams puikiai pažįstamos žurnalistės Rūtos Janutienės sutuoktinis atskleis savo šeimos virtuvę, o grafologas Leopoldas Malinauskas nenutylės dainininko Andriaus Rimiškio lovos paslapčių.

„Ką manai?“ žiūrovai išvys, kaip ekstravagantiškai su savo žmona Rūta bendrauja operos solistas Algirdas Janutas. Filmavimo metu kieto būdo mylimajai vyras ruošė indėnišką valgį iš... kaktusų, o tai darydamas atvirai pasakojo, kas jų namuose gamina skaniau, kas vairuoja geriau ir kas yra jų barnių priešnuodis.

Tenoras leis suprasti nesąs iš tų, kurie dėl kiekvienos smulkmenos bėga pas antrąją pusę su gėlių puokšte ir atgailauja. Rūta irgi neliks skolinga – smagiai ir kandžiai replikuos savo sutuoktiniui, visiems studijos svečiams leisdama pajusti, kokia netipinė ir kibirkščiuojanti yra jų pora. Aistras studijoje nuramins tik režisierė Aida Vėželienė: „Mes čia nekalbame apie tai, kad Janutas beprotiškai myli Rūtą.“

Penktadienio laidoje – ir dainininkas Andrius Rimiškis su žmona Vaida. Dainininko rašyseną ištyręs raganius, grafologas L. Malinauskas viešai išklos, ką simbolizuoja aukštyn kylančios Andriaus raidžių eilutės: „Jei raštas kyla į viršų, vyrui su potencija viskas yra normaliai. Tai akivaizdu.“

Kaip į tokią pikantišką savo seksualinio gyvenimo analizę reaguos pats A. Rimiškis ir ar R. Janutienė paragaus jos sutuoktinio paruošto valgio, žiūrovai pamatys jau penktadienį 17.40 val. laidoje „Ką manai?“ per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)