Daugelis nustebo, kai į LNK šokių projekto studiją palaikyti Irenos Starošaitės atskubėjo aktorius, laidų vedėjas Dainius Martinaitis.

„Kai tik Žilvinas Žvagulis išvažiuoja, aš visada jį pavaduoju“, - rimčių rimčiausiai savo santykius su Irena deklaravo Dainius.
Po šito pareiškimo į Irenos gerbėjų gretas greitai įsirašė ir komisijos narys Aistis Mickevičius.

„Žilvinai, aš myliu Ireną Starošaitę“, - visiems girdint tiesioginėje transliacijoje prisipažino Aistis. Irena į jo meilę atsakė romantišku rusišku romansu iš legendinio filmo „Likimo ironija“.

Vytenis Pauliukaitis išsigando, kad netrukus bus dvikova, tačiau nesutiko būti sekundantu.

Alyvos į meilės ugnį šliūkštelėjo ir Ieva Šimukauskienė.
„Žilvinai, junkite raudonas pavojaus lemputes dėl Irenos. Man atrodo, kad judviejų su šokių partneriu Andriumi meilė nėra suvaidinta. Žiūrint į šią porą, pradeda visas kūnas virpėti“, - šypsodamasi aiškino Ieva.

Žinant karštą Žilvino Žvagulio būdą ir stiprų pavydo jausmą, tiems trims vyrams – Dainiui Martinaičiui, Aisčiui Mickevičiui ir Andriui Greblikui – vertėtų laikytis atokiau nuo Irenos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją