Lydimi ugnies kamuolių ir galingų sprogimų į naują „Zip Fm“ radijo sezoną žengė skandalingieji „Radistai“, įstoję į Italų mafijos šeimą.
„Į orą kylančios mašinos – tik pradžia. Laukia daug sprogmenų, sekso, nepatogių ir šokiruojančių temų“, – „La Familia“ vardu pakrikštytą penktąjį sezoną eteryje anonsuoja „Radistai“.

Trijulė teigia, kad įsikūnijimas į mafijozų kailį jiems nesukėlė jokių sunkumų. „Tai – žaidimas, kurį su pasimėgavimu žaidžiame jau penktus metus iš eilės. Per tą laiką spėjome pabūti ir paplūdimio gelbėtojais, ir lėktuvo pilotais, ir kaliniais, ir dar bala žino kuo“, – skaičiavo „Radistai“.

Pavojų prisodrintą „La Familia“ temą vyrai plėtos ne tik radijo bangomis, bet ir tolimesniais videoepizodais. „Keliame kartelę aukštyn ir siekiame Holivudo kokybės“, – vienbalsiai sako šeima: Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius ir Justinas Jankevičius.

Filmuojant pirmąją seriją dalyvavo profesionali kino komanda, kurią sudaro net 30 žmonių. O „La Familia“ nuotykius fiksavo ta pati kamera, kuri buvo naudojama lietuviško kino hito „Tadas Blinda. Pradžia“ kūrėjų.

Akivaizdu, kad internete publikuojamų „Radistų“ laidų ir videoperžiūrų kreivė pasmerkta šauti į viršų ir nužudyti dabartinį rekordą. Iki šios dienos vyrų pokštai „Youtube“ portale sugundė paspausti „play“ daugiau nei 2 milijonus kartų.

Justinas Jankevičius, Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys            „Zip Fm“ nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)