„Šok su manimi“ vaikinai žiūroves ir savo partneres vilios įspūdingu tango. „Turbūt nedaugelis žino, kad pradžioje tango buvo vyriškas šokis. Tai vyro, kovojančio už savo ir savo moters garbę, drąsos ir ryžto išraiška. Šį šeštadienį septyni vyrai profesionalai dovanos tango visoms moterims“, – atskleidžia projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šeštojoje laidoje „Šok su manimi“ dalyvių vėl lauks netikėta užduotis – egzaminas. Kokį iššūkį teks priimti šokėjams, jie sužinos tik atlikę savo konkursinę programą.

Nustebinti žada ir laidos svečias – komisijos narys – verslininkas Žilvinas Grigaitis. Sulaukęs kvietimo teisėjauti projekte, Ž. Grigaitis priėmė netikėtą sprendimą: jis pats nutarė išbandyti tai, ką jaučia projekto dalyviai. Žilvinas užsibrėžė tikslą – per savaitę išmokti vieną šokį iš sportinių šokių programos.

„Negali vertinti šokėjų savo kailiu neišbandęs, ką jie patiria, kiek įdeda jėgų ruošdamiesi šeštadienio pasirodymams. Tikrai nemaniau, kad išmokti vos vieną šokį bus taip sunku. Greičiausiai projekte būsiu ne kritikas, o dalyvių gynėjas prieš kitus komisijos narius“, – sako Ž. Grigaitis.

Aistringus šokių ritmus dovanos ir „Šok su manimi“ viešnios – „Leader dance“ šokėjos iš Klaipėdos, dalyvavusios Lietuvoje vykusiame Europos krepšinio čempionate.

Ant TV3 projekto parketo suksis Daiva Anužytė-Kasiulaitienė su Artūru Kryžiumi, Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Mantas Wizard su Viktorija Kunauskaite, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Dainius Barzinskas ir Domantė Padleckaitė.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją