Dešimtukų lavina Irenai Starošaitei ir Andriui Greblikui. Dešimtukai Erikai Vitulskienei ir Andriui Butkui. Aukščiausi balai Karolinai Liukaitytei ir Dainiui Dimšai. LNK „Kviečiu šokti“ projekto poros daro stebuklus scenoje ir kartais komisijai pritrūksta komplimentų.

„Mes su Aisčiu po Irenos šokio susižvalgėme: ką sakyti“, - scenoje sušokus Irenai Starošaitei ir Andriui Grėblikui, sakė Ieva Šimukauskienė. Griežtoji komisijos narė žadėjo pavartyti lietuvių kalbos žodyną ir paieškoti tinkamų pagyros žodžių.

It plunksna skrajojančiai Irenai Starošaitei, beje, „Kviečiu šokti“ scenoje šventusiai savo 42-ąjį gimtadienį, komisijos nariai prašė liautis mesti svorį, nes šokių projekto pabaigoje iš jos liks tik suknelė.

„Žilvinai, gimtadienio proga sutepkite jai sumuštinį su daug sviesto ir skilandžio“, - prašė Vytenis Pauliukaitis.

Gal Žvagulis ir nepagailės Irenai kalorijų, kaip komisija komplimentų, bet balsų nuo žiūrovų Irenai pritrūko, kad gimtadienį būtų šventusi atsidurdama pirmoje vietoje. Susumavus balsus, jai teko antroji.

Pirmoje atsidūrė gražuolis rinkodaros specialistas Jonas Stankevičius ir jo partnerė Liveta Paugaitė. Tačiau ne visoms poroms teko tik komplimentai.

Štai Mios mylimasis Radvilas Bubelis gavo žemiausius balus per visą antrąjį „Kviečiu šokti“ sezoną – komisijos nariai rašė penketus ir šešetus. Tačiau Radvilą išgelbėjo žiūrovų skambučiai.

Jų pritrūko Baibos Skurstenės ir jos naujojo partnerio Povilo Lašo porai. Jiedu atsidūrė paskutinėje vietoje ir turės atsisveikinti su projektu. Tiesa, tik iki spalio pabaigos, kuomet visos šį mėnesį iškritusios poros šoks sugrįžimo šokį.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Jonas Stankevičius ir Liveta Paugaitė
2. Irena Starošaitė ir Andrius Greblikas
3. Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša
4. Eglė Jakštytė ir Vitalijus Kolbasnik
5. Daiva Tamošiūnaitė – Budrė ir Tomas Slausgalvis
6. Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė
7. Irūna Puzaraitė ir Rimvydas Černajus
8. Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus
9. Mia ir Adomas Norkūnas
10. Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus
11. Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė 12.
12. Radvilas Bubelis ir Ieva Žilienė
13. Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė
14. Baiba Skurstene ir Povilas Lašas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją