Seksualiausio ir geidžiamiausio jaunikio etiketėmis apklijuotas gražuolis savo 24 gimtadienį sutiko ant parketo sukdamas Danguolę Stachurą. Poros sušoktas fokstrotas buvo palydėtas ne tik komisijos vertinimų, bet ir sveikinimų. D. Stachurai seksualiai pasveikinus šokėją su gimtadieniu, jos pavyzdžiu pasekė ir komisijos nariai.

Net „žiežula“ praminta Edita Daniūtė susilaikė nuo piktos kritikos ir linkėjo projekto gražuoliukui visko, ko tik širdis geidžia. Torto, deja, nebuvo, tačiau po šitiek ovacijų ir sveikinimų jo nė netrūko.

Labiausiai komisiją šokiravusi pora – Justinas Lapatiskas ir Justė Žemaitytė. Vienam šokiui moterimi tapęs J. Lapatinskas išprovokavo kontraversiškas komisijos replikas. Transvestito įvaizdis labiausiai užkliuvo E. Daniūtei., kuri nesivaržydama porai „įrašė“ kuolą.

Deivydas Zvonkus, vienam vakarui atsidūręs komisijos kritiko kėdėje, metė šmaikščią repliką, jog J. Lapatinskas yra labai negraži moteris.

Nepaisant to, komisijos generolui naujas J. Lapatinsko įvaizdis labai patiko. Jame, priešingai nuo E. Danūtės, Jurijus Smoriginas įžvelgė humoro elementų. To, matyt, ir buvo siekta, tačiau suprato loli gražu ne visi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją