Šį šeštadienį „Šok su manimi“ žiūrovų ir komisijos narių verdiktas bus negailestingas dar vienai porai, tačiau džiugi žinia žiūrovams – savo sugebėjimus ant parketo demonstruos net du naujokų duetai: TV3 laidų vedėja „Mis Lietuva 1996“ titulo savininkė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė su šokėju Artūru Kryžiumi bei ambicingas gydytojas rezidentas Donatas Chlebinskas su partnere Gintare Slausgalviene.

Ypatinga spalio 1-osios, jau penktos tiesioginės „Šok su manimi“ laidos staigmena – intriguojantis pasiūlymas žiūrovams!

„Toms, kurios slapta svajoja ant parketo suktis su Deividu Meškausku, tiems, kurie trokšta sušokti aistringąją rumbą su Viktorija Kunauskaite, ar tiems, kurių vaizduotę kaitina kiti projekto šokėjai, turime puikią žinią – projektas išpildys šiuos troškimus“, – atskleidžia „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šios avantiūros taisyklės – nesudėtingos: tereikia užpildyti internetiniame puslapyje esančią anketą „Šok su manimi pildo svajones!“, pažymint kokį šokį norisi sušokti su projekto žvaigždėmis. Žengus pirmąjį ryžtingą žingsnį belieka laukti atsakymo ir tikėtis, jog išsipildys svajonė tapti šviesiausia šeštadienio žvaigžde.

Kurį ar kurią šokių mylėtoją ant „Šok su manimi“ parketo išvysime pirmiausia? Kuri projekto įžymybė taps jo ar jos partneriu? Visa tai – jau greitai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją