Jau spalio 19-ąją kultinio serialo „Daktaras Hausas“ herojus pasirodys TV3 žiūrovams šeštojo sezono premjeroje. Jis vis dar atvirai nepakenčia tiesioginio bendravimo su pacientais, mielai remiasi nepatikrintais faktais bei ilgų tyrimų rezultatais, tačiau ar jo genialumas šįkart sugebės pavergti klinikos vadovą? Žiūrovų numylėtinis šokiruoja – naujajame sezone ponas Hausas įsijaus ne į gydytojo, o į paciento vaidmenį.

„Čikaga. Nepakeliamas skausmas, obsesinis vaistų vartojimas ir besikartojančios, vis stiprėjančios haliucinacijos. Hausas pateko į bėdą. Ar galima jam padėti? Ar jis leis jam padėti?“ – štai taip skamba intriguojantis šeštojo sezono anonsas, kurio serijas TV3 žiūrovai matys trečiadienio vakarais 22.00 val. jau šį spalį.

Pirmoji šeštojo sezono serija, padalinta į dvi dalis, vos tik pasirodžiusi buvo pavadinta fenomenalia ir neabejotinai užbrėžė dar aukštesnę kartelę kitoms „Daktaro Hauso“ dalims. Stulbinanti aktoriaus Hugh Laurie vaidyba, jo herojaus kova su pačiu savimi, suvokimas, jog būti pacientu ir pakęsti savo paties daktarą – be galo sudėtinga, Hauso manipuliacijos ir gudrus planas pabėgti iš jį įkalinusios gydymo įstaigos – visa tai mažų mažiausiai sudrebins serialo herojaus gyvenimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją