„Muzikos akademijos“ nugalėtoja, „Žvaigždžių duetų“ dalyvė, Vilniaus kolegijos pirmo kurso studentė nuo vasaros tyliai repetavo Irenai Starošaitei už nugaros. Stipriai šokių aikštelėj pasikausčiusi naujokė Eglė taps tikru išbandymu „Kviečiu šokti“ senbuviams.

„Besiruošdama šokių projektui įdėjau daug pastangų, tikiuosi, jos pasimatys“, - sako Eglė, šio šeštadienio laidoje debiutuosianti su Vadimo Šuško šokių mokyklos „Dance Time“ bendrasavininku, profesionaliu šokėju Vitalijumi Kolbasnik.

Žilvino Žvagulio bendrovės prodiusuojama atlikėja neslepia draugystės su savo šefo sūnumi.

„Mūsų santykiai labai artimi“, - šypsosi Eglė. Paklausta, ar Rytis ateis jos palaikyti šeštadienį, kvatojasi: „Tik tegu pabando nepasirodyti!“
Paklausta, kaip ji jausis projekte konkuruodama su savo šefo žmona, Eglė nukirto: „Kaip galima konkuruoti su Irena Starošaite? Jai nei šou pasaulyje, nei šiaip gyvenime nėra lygių“.

Eglė Jakštytė ir Vitalijus jau šį šeštadienį įsilies į „Kviečiu šokti“ projektą. Į šou sugrįš ir dar viena iš trijų projektą palikusių porų. Kurią iš jų sugrąžinti į „Kviečiu šokti“, spręs komisija. Sugrįžtančiųjų gretose jau stovi Mia su Andriumi Uksu ir Romuladas Kumpys su Monika Šiaučiūnaite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją