Žaidime pora prisiminė pirmąsias savo pažinties akimirkas. Kaip pasakojo Deivydas, jis labai žavėjosi Ineta kaip profesionalia aktore, tad pirmus kartus net nedrįso į ją kreiptis “Tu”. Tačiau linksmas Inetos būdas ir subtilus humoras greit išsklaidė susikaustymą ir tarp žavių šokio partnerių ėmė megztis vis šiltesnis ryšys.

Laidos „Ilgai ir laimingai“ filmavimo metu pora vis drąsiau leidosi fantazuoti jiems pateikiamų klausimų temomis. Paklausta, kuo norėtų paversti Deivydą, Ineta nesutriko ir savo naują meilę prilygino angelui: “Paversčiau jį angelo skulptūrėle ir pasidėčiau, kad visada būtų šalia manęs”.

Deivydas atskleidė, kokia savo kūno dalimi labiausiai didžiuojasi ir dėl to pirmiausiai ją apnuogintų žaidime iš nusirenginėjimo. O kuri jo kūno dalis labiausiai traukia Inetą? Taip pat laidos žiūrovai sužinos, koks buvo paskutinis Deivydo pažadas mylimajai ir ką jis turi padaryti, jei nori, kad jų vakaras baigtųsi “ilgai ir laimingai”...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją