Gytis Šapranauskas irgi nelaukė leidimo kalbėti: „Kokie privalumai? Visas į tėvą!“ V. Šapranausko sūnaus žvilgsnis, nukreiptas į dainuojančią Eveliną, neleido abejoti, kad ne tik tėvas, bet ir sūnus nusiteikęs rimtai.

Štai taip netikėtai pasisuko laida, kurioje sėkmės aukštumų pasiekę vyrai ir moterys dalijosi savo ir savo vaikų karjeros siekimo ypatumais.

„Žinai, kokie gandai apie tave sklando tarp „megztų berečių“? Sako, jei reikės, tau tėtis ir naujas balso stygas sudės!“ – sūnui į akį kritusią Eveliną tardė Šapras. Jis pats paatviraus, kad ankstyvoje jaunystėje, perskaitęs „Hamletą“, norėjo tapti duobkasiu: „Gal ne tik kaukolę, bet ir auksinius dantis rasiu.“

O štai puikiai nusiteikęs dizaineris Juozas Statkevičius pasakojo, kaip karjeros pradžioje pritrynė nuospaudas žirklėmis kirpdamas patį Emanuelį Zingerį, ir kad su savo giminaite Seimo pirmininke Irena Degutiene – tik grybauja.

Kaip padaryti stulbinančią karjerą? Ar tikrai viską lemia pažintys ir blatas? Ir žinoma, ką Šaprui atsakė Evelina, sužinosite jau šiandien laidoje „Kodėl?“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją