Nors yra įprasta, jog vestuvės dažniausiai – linksma šventė, džiūgauti vos pradėjusiems šokti Deiviui ir Katerinai Voropaj teko neilgai.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, po antrosios laidos, vos pradėję kurti pasirodymus prieš TV kameras, su populiariausiu Lietuvoje šokių projektu atsisveikinti buvo priversti Deivis ir Katerina. Jie surinko mažiausią žiūrovų ir komisijos narių – Jurijaus Smorigino, Jūratės Norvaišienės, Editos Daniūtės ir Sergejaus Jovaišos - balsų skaičių.

Žiūrovai šį šeštadienį daugiausiai balsų (413) skyrė Kristinai Ivanovai ir Tadui Rimgailai, mažiausiai (148) - Deiviui ir Katerinai Voropaj. Susumavus dviejų savaičių rezultatus, pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justinai Žemaitytei.

Turbūt "Šok su manimi" nebūtų populiariausias šokių projektas Lietuvoje, jei kaskart žiūrovų nepriblokštų įvairenybėmis. Šįkart neplanuotai ir nelauktai, iš projekto iškritus Deiviui ir Katerinai, Lauris Reinikis paprašė žodžio ir savo bei šokių partnerės Aleksandros Kurusovos vietą projekte užleido pirmiesiems iš šou naujame sezone iškritusiems Katerinai ir Deiviui. Dainininko ir profesionalios šokėjos poros viltis kovą tęsti vos ją pradėjus iš pradžių buvo sudaužyta į šipulius, tačiau neilgai trukus įvykiai pasisuko netikėta linkme.

Antrą kartą ant populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ parketo sukosi vienuolika porų: Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova. Dalyvių poros šeštadieniui paruošė ypatingus šokius, kurie atspindėjo šių metų kodinį projekto pavadinimą – „Meilė“.

Deja, antroji laida būtų buvusi paskutinė Deiviui ir Katerinai, jei ne geradariai latviai.

Projekte ir toliau išlieka 11 porų, nes šį šeštadienį į „Šok su manimi“ įsiliejo daugkartinis Lietuvos kultūrizmo čempionas Dainius Barzinskas ir jo partnerė Domantė Padleckaitė. Jų šįkart nevertino nei komisija, nei žiūrovai, tačiau po savaitės pora taps pilnaverčiais dalyviais, kovosiančiais dėl išlikimo iki didžiųjų žiemos švenčių besitęsiančiame projekte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją