Natalija eterio metu buvo pasipuošusi "Vamp" mados namų vestuvine suknele, o šokėjų poros tapo jos pamergių ir pabrolių pulku. Imituotų tuoktuvių liudininkais tapo projekto komisijos nariai – Jurijus Smoriginas ir Edita Daniūtė.

Klausiama, kaip jaučiasi po ilgos pertraukos sugrįžusi į tiesioginį TV eterį, naujienų portalui DELFI dainininkė Natalija Bunkė sakė besidžiaugianti suporuota su Vytautu Šapranausku. Esą šalia esant tokiam žmogui nėra jokios priežasties nerimauti ar prastai jaustis, nors eteris ir tiesioginis.

„Jaučiuosi gerai, mano nuotaika puiki, nepaisant to, kad šiąnakt – pilnatis“, - jaukavo N. Bunkė ir prasitarė iki pasirodymo eteryje vis dėlto jautusi lengvą virpuliuką.

Kol Natalija eteryje – mažuoju Kristupu rūpinasi jo tėtis Danielius ir grupės „Yva“ narės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė. Kaip DELFI sakė pati N. Bunkė, nerimauti dėl vaikelio tikrai neverta, mat jis – ypač patikimose rankose.

Nors jauna mama sakė ypač kruopščioms repeticijoms neradusi laiko, tačiau patikino dėl to nesibaiminanti, esą filmavimo metu prieš akis ji matys scenarijų, kuriuo ir vadovausis besifilmuodama.

„Iš tiesų labai laukiau šios transliacijos, nes esu pasiilgusi man įprastų darbų, nuo kurių dėl vaikelio laukimo buvau atitrūkusi. Džiaugiuosi ir vėl jaučiuosi be galo laiminga“, - DELFI kalbėjo ji.

Antrą kartą ant populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ parketo sukosi vienuolika porų: Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova. Dalyvių poros šeštadieniui paruošė ypatingą šokį, kuris atspindėjo šių metų kodinį projekto pavadinimą – „Meilė“.

Antrojoje laidoje taip pat pristatyta pristatyta ir naujoji - 12-oji „Šok su manimi“ pora – daugkartinis Lietuvos kultūrizmo čempionas Dainius Barzinskas su partnere Domante Padleckaite. Transliacijos metu jų nevertino nei komisija, nei žiūrovai.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją