Bandantiems palyginti praėjusį ir naująjį BTV sezoną sunkiau bus atrasti panašumus nei skirtumus. Čia nauja viskas. Su mažomis išimtimis, kaip sakoma, tik patvirtinančiomis taisyklę.

Viena didžiausių BTV naujojo sezono intrigų - kulinarinis realybės šou „Kviečiu vakarienės“, sukurtas pagal visame pasaulyje populiarų „Come dine with me“ formatą. Penki žinomi žmonės visą savaitę vakarieniaus vieni kitų namuose. Savaitės pabaigoje jie nuspręs, kuris šeimininkas gamino skaniausiai ir buvo svetingiausias.

Penktadienio vakarą žiūrovams nuobodžiauti neleis „Penktadienio fiesta“. Legendiniai šou verslo prodiuseriai Andrius Rožickas, Egmontas Bžeskas ir Nėrius Pečiūra jau nekantrauja, norėdami pasidalinti su publika savo bendru kūriniu. Laidoje bus viskas, ko reikia gerai savaitgalio pradžiai – muzika, šokiai, parodijos ir pokalbiai su įdomiais žmonėmis.

Humoro seriale „Lietuvėlė” žiūrovai pažins tipiškus mūsų aplinkos žmones: nuobodulio kamuojamus pensininkus, tėvystės atostogas pasiėmusius vyriškius, žmonas ir jų vyrus, studentus, didelės kompanijos vadybininkes, pardavėjas ir keistus klientus. Trumpose linksmose istorijose jie primins, kad svarbiausia į gyvenimą visuomet žvelgti su šypsena.

Be dėmesio neabejotinai neliks vakaro pokalbių šou „Užkalnio 5“. Nesunku atspėti, kad šios laidos vedėjo kėdė atiteks žurnalistui ir keliautojui Andriui Užkalniui. Iš Londono į Vilnių grįžęs vyras nežada atsisakyti įpročio visą tiesą drėbti tiesiai į akis. „Tai laida, kurioje niekas draugiškai nečiulba ir nekudakuoja. Čia - suaugusiųjų pokalbiai suaugusioje laidoje“, - rėžia A.Užkalnis.

BTV žinių tarnyba nuo naujojo sezono darbo dienomis transliuos ir 18 valandos žinias. O 20 val. žinių laida bus papildyta verslo rubrika. „Pagaliau atėjo metas žiūrovams apie ekonomiką, finansus, verslą papasakoti suprantamai“, - sako žinių tarnybos vadovas Audrius Lelkaitis.

Ir tai – toli gražu ne viskas. Žaidimas „Šeštasis pojūtis” prie ekranų vilios visus, kam įdomūs žmogaus tapatybės labirintai. Nepaklysti juose padės astrologų, aiškiaregių, chiromantų, psichologų komandos. Atrasti antrąją pusę ir gerai praleisti laiką kvies šou „Pirmas pasimatymas”. Dėl Lietuvos princesės titulo merginos varžysis tokio paties pavadinimo realybės dramoje. Laidoje „Auksarankiai“ žiūrovai sužinos, kaip apsisaugoti nuo ilgapirščių ir kitokio plauko nusikaltėlių iš šios srities ekspertų. Ne tik iš tų, kuriems teko juos gaudyti...

Žinoma, BTV eteryje išlieka „Sveikinimų koncertas“ su Laima Kybartiene, naujos žiūrovų pamėgto seralo „Mentai“ serijos ir populiariojo „Ekstrasensų mūšio“ laidos, o savaitgalio rytais visus toliau žadins žavioji Asta Stašaitytė. Jos galvoje idėjų verda tiek daug, kad šį sezoną nusprendė griebtis ir naujo projekto. Sekmadienio vakarą ją išvysime gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimo spalvos“.

Šalia pačių kurtų laidų BTV meta dar vieną kozirį – naujausius, gausybę prestižinių „Emmy” ir „Auksinių gaublių” apdovanojimų susižėrusius JAV televizijos HBO serialus „Sausas įstatymas: mafijos gimimas” (Boardwalk Empire), „Kruvina istorija“ (Game of Thrones), „Nakties paslaptys“ (True Blood) ir dokumentinį serialą „Žudikų karta” (Generation Kill).

Į BTV eterį atkeliauja įžūlusis virtuvės šefas Gordonas Ramzis. Kulinariniame realybės šou „Pragaro virtuvė”, filmuotame Jungtinėse Amerikos Valstijose, vietiniai virėjai bandys įtikti jo skoniui, o šis nesivaržys pasakyti, ką apie juos galvoja.

Dokumentikos ir mokslo gerbėjų lauks „Nacional Geographic”, „Discovery”, „Galileo” laidos. Serialų mylėtojai sužinos, kaip gyvena legendinio serialo „Be namų negerai” herojai, su kokiais iššūkiais susidurs „Margoša: moterimi negimstama” veikėja(s) ar kaip su kriminaliniu pasauliu kovos šuo detektyvas Muchtaras.

Naujo BTV sezono pradžia – rugsėjo 30 d. 20.25

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją