Ypatingoje „Šok su manimi“ laidoje Natalija ne tik įsijaus į vedėjos vaidmenį, bet ir atkartos savo vestuvių ceremoniją: dainininkė pasipuoš nuotakos suknele, o visos projekto poros taps jos pamergių ir pabrolių pulku. Vestuvių liudininkais taps „Šok su manimi“ teisėjai – Jurijus Smoriginas ir Edita Daniūtė.

Į užsienį išvykusią nuolatinę laidos vedėją Jurgitą Jurkutę vienai laidai pakeisianti N. Bunkė žada atrodyti nepaprastai – moterį puoš ir jos įvaizdžiu rūpinsis dizainerė Ella Tatarinova. Ella žada nustebinti žiūrovus: „tokios Natalijos jūs dar tikrai nesate matę!“

Antrą kartą ant populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ parketo suksis vienuolika porų: Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Eglė Skrolytė ir Marius Gaižauskas, Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė, Lauris Reinikis ir Aleksandra Kurusova. Dalyvių poros paruošė ypatingą šokį, kuris atspindės šių metų kodinį projekto pavadinimą – „Meilė“.

Antrojoje laidoje bus pristatyta ir naujoji „Šok su manimi“ pora – daugkartinis Lietuvos kultūrizmo čempionas Dainius Barzinskas su partnere Domante Padleckaite. Transliacijos metu jų nevertins nei komisija, nei žiūrovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją