„Tuoj aš visiems parodysiu kaip aktoriai tai daro“, – tarė Darius paklaustas, kaip perlipti per save, kai reikia suvaidinti aistra, o tavo partnerė tavęs netraukia. Priėjęs prie laidos vedėjos aktorius pirmiausia studijos svečiams ir žiūrovams paaiškino sceną, kurį juodu su Rūta dabar suvaidins. „Rūta yra Vilė, o aš visai ne Darius. Tegu visi įsivaizduoja, kad jie pirmą kartą susitiko vieni“, - dėstė aktorius D.Petkevičius.

„Kas tarp mūsų vyksta, kas mus sieja, ar aš jus myliu? O gal nekenčiu?“ – žaidimo taisykles dar bandė išsiaiškinti Rūta. Tačiau atsakymų laidos vedėja, kaip ir studijoje susirinkę žiūrovai taip ir nesulaukė.
Studijoje sėdėję žmonės nuščiuvo ir sulaikę kvapą laukė, kas bus, tačiau netrukus pasigirdo švilpimas, ir šūksniai – viešas aktoriaus ir vedėjos bučinys sukėlė neregėtas ovacijas.

„Aš ne aktorė, man tas jūsų asmenybės susidvejinimas kol kas sunkiai įveikiamas“, – juokavo Rūta, kiek pasimetusi po viešo pranzcūziško bučinio. Po laidos paklaustas kodėl tam, kad parodytų kaip suvaidinti aistrą pasirinko būtent laidos vedėją, o ne kad ir studijoje sėdėjusią vieno seksualiausių balsų savininkę Ingą Valinskienę, aktorius Darius Petkevičius atsakymo ilgai neieškojo. „Rūtai labiausiai knietėjo sužinoti, kaip suvaidinti aistrą, meilę. To nupasakoti neįmanomą, todėl nusprendžiau jai tai parodyti“, - teigė aktorius.

Tad kaip nesumaišyti to, kas vysta scenoje su tuo, kas gyvenime? Ar nėra pavojaus įsimylėti savo partnerę, ypač jei ir vaidmuo jūsų – kaip poros?
„Mes nesumaišome. Profesionalams tas negresia“, - tikino aktoriai.

Tupo tarpu aktorė Larisa Kalpokaitė girdėdama tokias jaunų vyrų kalbas tik juokėsi. „Netiesa, labai lengva sumaišyti tai, kas vyksta scenoje, ir perkelti jausmus į realų gyvenimą. Ir deja, nepaisant profesionalumo taip dažnai ir nutinka“, - tikino L.Kalpokaitė.

Kaip televizija keičia žmonių gyvenimus? Kokių tradicijų laikosi, kaip išgyvena ir varžybų metu jaučiasi mūsų krepšinio žvaigždės? Ir ar lengva išsaugoti tikrą meilę kai esi itin populiarus, o aplink sukasi šimtai merginų? Šios ir kitos temos šventinėje laidoje „Valanda su Rūta“ su dainininku Merūnu Vitulskiu ir jo žmona Erika, operos daininiku Liudu Mikalausku ir jo žmona Sigita, dainininku Radži, aktorėmis Larisa Kalpokaitė ir Violeta Mičiuliene, krepšininko Roberto Javtoko tėvais Alma ir Regimantu Javtokais, legendiniu „Žalgirio“ krepšininku Sergėjumi Jovaiša, verslininku ir krepšinio rėmėju Antanu Guoga, bei daugeliu kitų jau šiandien, 19 val. 10 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją