Vaikams organizatoriai paruošė spalvotas kreideles ir didžiulę erdvę fantazijai. Jei vaikai dar nėra bandę piešti ant grindinio, tai šiame renginyje jie patirs naujų įspūdžių ir įgaus įdomios bei naudingos patirties. O tam, kad piešti Pirmąjį būtų smagiau, viso konkurso metu vaikučius užims nuotaikingi renginio vedėjai. Jie ne tik kvies žaisti įvairius žaidimus, bet ir atliks rūpestingų pagalbininkų vaidmenį – kuklesnius vaikučius padrąsins, paaiškins, o pritrūkusiems idėjų pasiūlys įdomių minčių.

„Smagiausia, kai šią šventinę dieną piešti ant grindinio susirenka ne tik vaikučiai, bet ir jų tėveliai. Juk rugsėjo pirmoji – tai ir šeimos šventė. Todėl skirkime laiko savo atžaloms ir leiskime jų fantazijai sužydėti. O mes savo ruožtu suteiksime didžiulę erdvę saviraiškai“, – dalyvauti tradiciniame konkurse „Piešiame pirmąjį“ kviečia žiniasklaidos holdingo „Baltic Media Alliance Lietuva“ generalinė direktorė Jolanta Butkevičienė.

Nuo 12 iki 16 valandos šalia VCUP esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje skambės ne tik vaikų juokas, bet ir muzika. Scenoje pasirodys garsus atlikėjas Sasha Son, kuris padainuos visiems gerai žinomas ir naujas savo dainas. O šokių studijos „Todes“ šokėjai parodys įspūdingą šokių programą.

Pasibaigus konkursui visi vaikų piešiniai bus įamžinti ir paskelbti internete. O gražiausių darbų autoriams atiteks VCUP dovanų kuponai už 500 litų bei partnerių dovanos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją