Pirmoje laidoje žiūrovų laukia slaptas žurnalistinis tyrimas: ar populiarus dainininkas Radži Aleksandravičius iš tiesų be vairuotojo pažymėjimo ir dar išgėręs Vilniuje vairavo savo gerbėjos Raisos Šarkienės automobilį? O gal tai šmeižtas?

Rugpjūčio 21-osios naktį Vilniaus policijos pareigūnai Kalvarijų gatvėje, visai šalia Raisos Šarkienės namų, sulaikė „Zaporožietį“, kurį, pasak pareigūnų, vairavo neblaivus ir jokių privalomų vairuotojui dokumentų neturintis Radži.

Pats R. Aleksandravičius tokias kalbas kategoriškai paneigė. Dainininkas viešai dievagojosi, kad jo tuo metu net Vilniuje nebuvo ir kad jis ne toks kvailas, kad vairuotų be teisių.

Įtarimus, jog žvaigždė vairavo ne bet ką, o savo ištikimiausios gerbėjos „Zaporožietį“, pati Raisa pavadino visiška nesąmone. Anot moters, ji tokio automobilio net nėra mačiusi, o su dainininku jos visiškai niekas nesieja.

Laidos kūrybinei grupei pavyko gauti dar niekur nematytos, slapta nufilmuotos vaizdo medžiagos, kuri atskleidžia visas Radži melagystes.

Mobiliuoju telefonu užfiksuotuose kadruose aiškiai matyti kaip dainininkas išlipa iš balto „Zaporožiečio“, kurį vairuoja Raisos sūnus, ir jausmingai pasitinka savo ištikimiausią gerbėją. Vėliau jie kartu sėda į automobilį ir išvažiuoja. Kaip tik prie šios mašinos vairo ir buvo kiek vėliau Vilniuje sulaikytas neblaivus istorijos herojus, o automobilis, kurio Raisa teigė akyse neregėjusi, priklauso... jos sūnui. Vaizdo įrašas demaskuoja artimus Radži santykius su skandalingąja Raisa, kurių abu nuolat išsižada.

Liudininkų parodymai, kurie patvirtins ne tik žvaigždės sulaikymo faktą, bet ir slaptus dainininko susitikimus su Raisa, apšmeižtų pareigūnų atsakas Radži ir negailestingi garsių žmonių vertinimai – jau šį trečiadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)