Specialioje „Dviračio šou“ programoje bus išsamiai atsakyta į šiuos klausimus: ar Kristinos Brazauskienės ir Vytauto Šustausko draugystė peraugs į meilę, kodėl Andrius Šedžius iš tikrųjų atidėjo vestuves, kaip Grybauskaitė pradėjo varyti už Lietuvą ir kaip Andrius Kubilius tapo indėnu, pateko į amžinuosius medžioklės plotus ir ten įvykdė mokesčių reformą. Čia bus parodyta pirma „Bėdų turgaus“ laida iš Gruzijos, žiūrovų laukia dokumentinio filmo apie dideles ir mažas suš... šalis, tarp jų ir Austriją, premjera. Tačiau pagrindinė „Dviračio šou“ vasaros“ iškapstyta naujiena yra ta, kad Grybauskaitės budelis Virgis jau turi naują kirvį.

„Mėslitos“ direktorius Saulius Poška taip pat turi ką papasakoti apie savo turiningą vasarą: jis įsidarbino dažytoju, pasidarė plastinę operaciją, susirado draugę, išgelbėjo gyvybę žmogui, maža to, tornadas sugriovė jo gamyklą, kurioje netikėtai baigėsi natrio glutamatas (E621).

Politologėms pelėms Mauzeriui ir Sūrskiui per vasarą pavyko sumažinti Amerikos skolinimosi reitingą AtA, jie išrinko Zuoką geriausiu vasaros aktoriumi, be to, džiaugiasi, kad Hilary Clinton palaiko Lietuvą ginče su lenkais ir piktinasi, jog Grybauskaitė Kernavėje suvalgė avies akį.

Po šmaikščiosios „Dviračio šou“ vasaros“ pirmadienį, LNK žiūrovų antradienį lauks „KK2 metų žvaigždė“, trečiadienį – speciali „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vieni kitus“, ketvirtadienį – sezono atidarymas, penktadienį – „Slavianskyj bazar“ finalinis koncertas, šeštadienį – „Kviečiu šokti“ atidarymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)