Sutartys su ilgalaikiais LNK partneriais, didžiosiomis kino studijomis „Warner Bros.“, „NBC Universal“, „Sony Pictures“ LNK leis parodyti daug naujausių ir populiariausių kino industrijos kūrinių.

Pirmą kartą televizijos ekrane žiūrovai išvys viso pasaulio romantikų širdis užkariavusį miuziklą „Mama Mia“ su neprilygstama „Oskaro“ laureate Merlyl Streep, ironiškąjį kritikų išliaupsintą trilerį „Oušeno tryliktukas“ su visu aktorių žvaigždynu - George Clooney, Bradu Pittu, Mattu Damonu – vienoje juostoje. Kitokio humoro gerbėjų naujame LNK sezone laukia naujausias komiko Sachos Barono Coheno personažas juostoje „Bruno“.

Naujajame sezone - trims „Oskarams“ nominuota juostą „Laumės vaikas“ su Angelina Jolie, filmų „ Ieškomas“, „Mumija. Drakono imperatoriaus kapas“, „Be abejo, turbūt“, „Žmogus - voras 3“, „Nerealusis Halkas“, „Nuotakų karai“, „Fredo Kalėdos“, „Pragaro vaikis“, „Velniop tą Sarą Maršal“ ir kitų televizinės premjeros. Jaunųjų žiūrovų laukia „Ant bangos“, „Despero nuotykiai“, „Marmadukas“ ir kiti nuotaikingi filmai.

Žiūrovai išvys ką tik 6 „Oskarais“ įvertintą „Išminuotųjų būrį“, karinę dramą, pasakojančią apie elitinį amerikiečių išminuotojų būrį Irake. Už šį filmą režisierė Kathryn Bigelow buvo apdovanota „Oskaru“ ir tapo pirmąja moterimi, Kino meno ir mokslo akademijos pripažinta geriausia režisiere.

Serialų gerbėjų taip pat laukia premjeros. Ką tik JAV parodytas pirmas „Havajai 5.0“ sezonas prie ekranų sutraukė 12 milijonų žiūrovų ir auditorijos buvo pripažintas mėgstamiausiu nauju serialu. Policininkas Steve McGarrett‘as sugrįžta į gimtuosius Havajus, kad išsiaiškintų, kas nužudė jo tėvą, o valdžios atstovai pasiūlo jam suburti savo komandą – Five O. Nuo to laiko žavi policininkų ketveriukė rūpinasi gyventojų saugumu įstabaus grožio salose, kurios traukia ne tik viso pasaulio turistų, bet ir rafinuotų nusikaltėlių dėmesį.

„Čarlio angelai“ – dar vienas naujas LNK įsigytas serialas, kurio premjera JAV žiūrovų laukia tik rugsėjo pabaigoje per ABC kanalą. Trys žavios ir truputį prasikaltusios moterys – buvusi policijos pareigūnė, gatvių lenktynininkė ir patyrusi vagilė – gauna antrą šansą gyvenime, susikooperuodamos specialioms misijoms. Majamyje nufilmuotas, spindintis, smagus ir skanus serialas apie tris angelus, įkvėptas prieš 35 metus rodyto kultinio serialo tokiu pat pavadinimu - jau netrukus LNK eteryje.

Naująjį sezoną LNK toliau rodys naujas šimtus apdovanojimų gavusio serialo „Bręstantis blogis“ ir kultinio „Mentalisto“ serijas.

Žiūrovų lauks nauji serialai „Įvykis“(„The Event“), „Taikinys“ („Human Target“) ir „Covert Affairs“, kurio pagrindinė serialo aktorė Piper Perabo už darbą šiame seriale iš karto buvo nominuota „Auksiniam gaubliui“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją