Iš tiesų minėtas vestuves praeiviams buvo sudėtinga atskirti nuo tikrų. Šios – naujojo LNK televizijos serialo „Saldi nuodėmė“ pristatymo idėja.

Seriale pagrindines veikėjas Liandrą ir Viką vaidinančios I. Šimukauskienė ir I. Norkutė iš tiesų nepasidalija vienu vyru – romantiku Mantu. Jį vaidina aktorius Donatas Bakėjus.

Filmo kūrėjai naujienų portalui DELFI pasakojo, jog ne tik serialo pristatymo metu, bet ir siužete viena iš jo veikėjų – Vika arba Liandra iš tiesų ištekės už Manto, tačiau kuri, kol kas paliko paslaptyje.

Iš limuzino Vokiečių gatvėje išlipusios nuotakos ir būrys svečių patraukė šv. Kotrynos bažnyčios link. Susirinkę į šventovės kiemelį, jaunieji ir tuoktuvių svečiai vaišinosi trijų aukštų specialiai šventei pagamintu tortu ir putojančiu gėrimu, o įsilinksminusios nuotakos turėjo progą mesti savo puokštes, kurias sugavo dvi žavios šventės viešnios.

Seriale taip pat vaidina Laimutis Sėdžius, Gintaras Mikalauskas, Aldona Vilutytė, Rimvydas Ambrazevičius, Ridas Žirgulis, Ramūnas Šimukauskas, Almantas Šinkūnas, Hana Šumilaitė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją