„Mes esame pačių geriausių progų grupė. Susiburiame tik labai geroms vestuvėms arba kitoms labai svarbioms progoms“, – šmaikštavo vienas iš šešetuko narių Saulius Urbonavičius-Samas.

Kiek rimtesnis buvo „LT United“ įkūrėjas Andrius Mamontovas: „Priežastis labai aiški – yra labai svarbi proga ir didžiulis įvykis visai Lietuvai, o mes turime dainą, kuri idealiai tinka šiam renginiui.“

Tačiau kokį šou scenoje šįkart surengs, Lietuvos scenos korifėjai dar neišduoda. Ar juodus kostiumus pakeis krepšininkų aprangos? Ar Eimantas Belickas smuiką iškeis į akordeoną? Ar Arnoldas Lukošius ruošia specialų krepšinio šokį? Visa tai sužinosite pergalės dainomis suskambėsiančio didžiojo atidarymo metu rugpjūčio 29 d. gyvai prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3 kartu su žiūrovais, jų mylimais TV veidais, lyderiais, čempionais, aistringiausiais krepšinio sirgaliais ir ryškiausiomis scenos žvaigždėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją