Tačiau ne tik bures rodys „Vasaros spalvos“, bet ir lovas. Ar teko miegoti ten, kur tikriausiai ilsėjosi lietuvių literatūros klasikas arba garsus aktorius? Pasirodo, pajūry net ir tai įmanoma. „Ką gali žinoti, gal užteks vienos nakties ir imsite rašyti eiles, kurias kada nors mokykloje atmintinai mokysis mokinukai?“ – pagautas įkvėpimo klausia laidos vedėjas Juras Jankevičius.

Bus „Vasaros spalvose“ ir rimtų reikalų. 1861 metais Prūsijos valdžia trims Klaipėdos kurortams – Smiltynei, Melnragei ir Giruliams suteikė kurorto statusą. Šiandien tą seniai užmirštą istoriją prisiminė Klaipėdos verslininkai ir visuomenės veikėjai. Mat Vyriausybė kurortams ir kurortinėms vietovėms skiria papildomų lėšų. Tuo metu Klaipėdos valdžia – griežtai prieš: kurortas trukdytų uosto plėtrai. O ką manote jūs?

Klaipėda turėtų siekti kurortinės vietovės statuso.

Klaipėdai svarbiau uostas, o ne švarūs paplūdimiai.

Nuomonę internetu galima bus pareikšti rytoj portale DELFI. Apklausos rezultatai – laidoje „Vasaros spalvos“ ketvirtadienį 19.30 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją