„Žalgirio“ arenos atidarymo šventėje susipins magija, mitologija ir simbolika. Scenoje, paverstoje krepšinio aikštele, mitinius vaizdus kurs video ir šviesos efektai, įspūdingos choreografijos pasirodymus demonstruos per 150 modernaus šokio ir hiphopo šokėjų, Kauno miesto simfoninis orkestras ir keturi garsūs solistai – Asmik Grigorian, Edgaras Montvidas, Kristina Jatautaitė ir Gabrielius Liaudanskas-Svaras – atliks oratoriją „Tas kosminis krepšinio jausmas“.

Unikalų reginį pateiks dešimties menininkų ir jų asistentų komanda, profesionaliausi Kauno muzikantų kolektyvai, o pagrindiniu vakaro herojumi taps paprastas berniukas, kuris atidarymo renginio metu sukaups mitologines ir istorines galias savo svajonių įgyvendinimui. „Tai vertybės, kurios mus stiprina ir vienija“, – teigia organizatoriai.

Nepraleiskite progos kartu su 15 tūkstančių krepšinio gerbėjų išvysti „EuroBasket 2011“ besirengiančių Lietuvos ir Ispanijos vyrų rinktinių mūšį. 2006 metų pasaulio, 2009 metų Europos čempionai ir 2008 metų olimpiniai vicečempionai ispanai nusiteikę susigrąžinti pernai Turkijoje prarastą šlovę. Ispanijos ekipa dar nepamiršo, kaip buvo sutriuškinta Lietuvoje 2009-ųjų Europos čempionato išvakarėse, todėl sieks įrodyti, kad gali laimėti ir mūsų šalyje.

Kauno „Žalgirio“ arena – didžiausia Baltijos šalyse. Čia bus galima mėgautis krepšinio, rankinio, tinklinio, salės futbolo, kultūrizmo, lengvojo kultūrizmo, dailiojo čiuožimo varžybomis, garsiausių Lietuvos ir pasaulio žvaigždžių koncertais, spektakliais, kino festivalių programomis ir parodomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją