Po dviejų savaičių į šokių repeticijas grįžęs Darius padaryta pertrauka nesidžiaugia. „Dvi savaitės be repeticijų padarė savo - raumenys tiesiog kaukia. Atostogų tinginį reikia vyti lauk ir pradėti paskutinį pasiruošimo projektui etapą“, - sako aktorius.

Kita vertus, dviejų savaičių žygį prie Baikalo aktorius vadina ir fizine, ir psichologine treniruote. „Mums, lygumų gyventojams, pasivaikščiojimas Baikalo kalnais – geras sportas“, - sako aktorius.

Kelionės metu Dariui teko susipažinti su vietos gyventojų buriatų kultūra, buitimi ir šokiais. Todėl aktorius neatmeta galimybės, kad buriatų šokių elementų gali pasirodyti ir ant parketo.

„Per kelionę patyrėme nemažai netikėtumų, bet blogybes reikia mokėti paversti privalumais. Lėktuvas vėlavo ir laiku neišskridome į Irkutską, bet atsirado galimybė apžiūrėti naktinę Maskvą.

Po šešių valandų skrydžio dar valandą teko skraidyti ratais virš Irkutsko, nes oro uostą buvo apgaubęs tirštas rūkas. O didžiausiu kelionės atradimu pavadinčiau Lietuvos garbės konsulę Irkutske Tatjaną Muniną. Jos energija, verslumas ir rūpestis mūsų grupe tiesiog užbūrė“.

Keistas sutapimas tas, kad Vidmantas Urbonas irgi buvo kviečiamas dalyvauti „Kviečiu šokti“ projekte. Tačiau sportininkas prisipažino, kad labiau norėtų dar kartą padainuoti LNK „Žvaigždžių duetuose“, nei save išbandyti ant parketo.

Vidmanto Urbono palaikymo komandos narys Darius Petkevičius sako, kad geležiniu žmogumi vadinamą sportininką galbūt ir bus galima išvysti šokantį. „Jei ne šiais metais, tai gal kitą sezoną“, - vilties nepraranda Darius Petkevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją