Šiemet varžybos bus rekordiškai gausios – paraiškas pateikė 68 ekipažai, o prieš metus ralyje startavo kiek daugiau nei 50 automobilių (finišą tada pasiekė vos 27 ekipažai). Plečiasi ir dalyvių geografija: „300 ežerų ralyje“ turėtume pamatyti ne tik visus stipriausius Lietuvos lenktynininkus, bet ir svečių iš Latvijos, Rusijos, Suomijos, Vokietijos, Ukrainos, Baltarusijos bei Lenkijos.

Lietuvos televizija rugpjūčio 14 d., sekmadienį, nuo 20.00 val., tiesiogiai rodys ralio paskutinio greičio ruožo dalyvius ir finišą. Vėliau – 21.30 – kviečiame stebėti apdovanojimų ceremoniją. Bus įteikti kelių kategorijų apdovanojimai: Open klasė, N4 klasė, TOP SPEED (greičiausias automobilis atskirame ruože), BIG JUMPS (toliausio šuolio trasoje automobilis), komanda nugalėtoja ir pagrindinis ralio prizas absoliučiam nugalėtojui – Mero taurė.

„300 ežerų ralį“ ir Zarasų miesto šventę papuoš koncertas. Atlikėjai: Lauris Reinikis ir Amberlife.

Transliaciją komentuos žurnalistai Saulenis Pociūnas ir Ramūnas Fetingis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją