Vaikiškas nemokėjimas meluoti, tiesos ieškojimas, suaugusiųjų bandymai visur kištis ir puikus pavyzdys, rodomas išmintingo, santūraus, į viską turinčio savitą požiūrį mokyklos direktoriaus, kokios pagalbos, palaikymo reikia jaunam žmogui – pagrindinė serialo ašis.

„Praraja tarp vaikų ir tėvų visais laikais buvo didelė. Tačiau šiais laikais praraja yra tokia didelė, kokios anksčiau nebuvo“, – sakė aktorius Vytautas Anužis, vaidinantis istorijos mokytoją, ir pripažino, kad toks serialas itin reikalingas.

„Serialą įdomu žiūrėti ne tik paaugliams, bet ir suaugusiems. Smagu prisiminti mokyklos laikus, tas pačias klases ir suolus. Prisiminti mokyklinius nuotykius, pokštus, pirmąsias meiles ir nusivylimus. Todėl manau, kad serialas skirtas visoms amžiaus grupėms“, – pasakojo aktorė Gabija Ryškuvienė.

Neskubėk gyventi! Kartais lengviau pasakyti, negu padaryti. Ši frazė bus ištarta šimtus kartų, ir, keisčiausia, ji bus skirta ne tik paaugliams, bet ir suaugusiems...

TV serialas „Neskubėk gyventi” – apie amžinus kartų ir jausmų konfliktus.

Režisierius - Alvydas Šlepikas. Vaidina: Ignas Survila, Lauryna Židonytė, Gabija Ryškuvienė, Liubomiras Laucevičius, Lina Budzeikaitė, Giedrius Arbačiauskas, Algirdas Gradauskas, Vytautas Anužis, Gerda Garšvaitė.

Jaunimo drama „Neskubėk gyventi“ per LTV pirmadienį-trečiadienį 18:45, po laidos „Šiandien“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją