Policijos pareigūnų instruktuotos, specialia garsių stilistų sukurta uniforma ir amunicija – antrankiais, dujų balionėliais, profesionaliais žibintuvėliais – „apsiginklavusios“ garsenybės kartu su profesionalais išeis vykdyti savo misijos – saugoti tvarką Lietuvos gatvėse.

Žiūrovai išvys ne tik apsvaigusių piliečių tramdymus, šeimyninių konfliktų sprendimus ar neblaivių vairuotojų gaudynes. Čia garsūs žmonės kartu su tarnybiniais šunimis seks dar neataušusiais nusikaltėlių pėdsakais, o policijos pareigūnams netgi padės pervežti garsiausius visų laikų Lietuvos kalinius! Ar policininkais tapusios žvaigždės išdrįs pažvelgti į akis pačiam Henrikui Daktarui? O gal sulaikys kitą ilgai medžiotą nusikaltėlį?

Laidos komanda naudos ne tik televizijai įprastą filmavimo techniką, bet ir specialią įrangą – mini vaizdo kameras, kurios bus pritvirtintos ant žvaigždžių uniformų. Tykančius pavojus žiūrovai galės stebėti iš labai arti – įsijausti į dramatiškas, o kartais kuriozines situacijas ir suvokti ką iš tiesų dirbdami jaučia pareigūnai.

„Čia bus visko – nepatirtų pojūčių, ašarų, baimės, drąsos ir laimingai pasibaigusių istorijų“, – užtikrina „Žvaigždės policininko“ prodiuseris K. Krivickas.

Ineta Stasiulytė, Jurijus Smoriginas, Deividas Zvonkus, Vaida Genytė, Renata Voitechovskaja, Justas Lapatinskas – tai tik nedidelė dalis įžymybių, su nekantrumu laukiančių skubaus iškvietimo į įvykio vietą.

Laidos analogas, startavęs užsienio televizijose su garsiuoju kovinių filmų aktoriumi Stevenu Seagalu priešakyje, sulaukė ne tik didžiulio populiarumo, bet ir prisidėjo prie policijos reitingų pakėlimo į neregėtas aukštumas. Pasak, K. Krivicko, „Žvaigždė policininkas“ atspindės naująjį TV3 sezono šūkį „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir kartu su garsių žmonių pagalba priartins policijos pareigūnų kasdienybę prie paprastų Lietuvos žmonių gyvenimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją