Garsi Lietuvos dainininkė, televizijos laidų vedėja Vaida Genytė, kurią pramoginių šokių meno subtilybių mokys grupės „69 danguje“ narės Karinos Krysko mylimasis Saulius Skambinas. Kaip teigiama, dainininkė ilgai dvejojo, ar dalyvauti šiame projekte, tačiau mestą iššūkį vis dėlto priėmė ir jau spėjo Kauno rotušės aikštėje, projekte „Šokantis Senamiestis“, pademonstruoti pirmuosius šokio pamokų rezultatus.

Įvairių muzikinių projektų bei konkursų nugalėtoja Evelina Sašenko, dar šiais metais garsinusi Lietuvą „Eurovizijoje”, kur sėkmingai pateko į konkurso finalą, savo gabumus išmėgins ir ant parketo. Balsingajai Evelinai dalyvavimas TV projektuose nėra naujiena, tačiau šokėjos vaidmuo yra naujas.

Daugybės grožio konkursų dalyvė bei pirmojo „Žvaigždžių duetų“ sezono nugalėtoja Renata Voitechovskaja, kuri antrajame šio projekto sezone dalyvavo kaip profesionali dainininkė, bandys tobulinti savo talentą ir šokių aikštelėje. Atlikėjo Deivio mylimąją Renatą šokio subtilybių mokys garsus šokėjas Vytautas Mackonis. Kas žino, gal jau į kitą šio projekto sezoną ji sugrįš kaip šokėja - profesionalė.

Skirtingai nei kitoms balsingosioms projekto dalyvėms, dainininkei ir „Mis gracija“ titulą šiemet pelniusiai grupės „Yva“ lyderei Kristinai Ivanovai, šokis nėra naujiena. Su grupe „Yva“ koncertuojančiai tituluotai gražuolei rengiant pasirodymus dažnai tenka ne tik dainuoti, bet ir elegantiškai pajudinti klubus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją