Jau skelbta, kad nuo rugsėjo 3 dienos šeštadieniais „Beatos virtuvėje“ darbuosis B. Nicholson – žurnalistė, dviejų kulinarinių knygų ir tinklaraščio autorė, prieš kelerius metus sukėlusi perversmą lietuviškų knygų apie valgio ruošimą leidyboje. Pirmoji jos knyga „Beatos virtuvė“ buvo tiesiog išgraibstyta iš knygynų.

Kiekviena jos laida bus teminė, taikoma prie sezono ir prie švenčių. Pavyzdžiui, „Ruošiamės Kalėdoms“, „Vasaros savaitgalis“, „Rudeninis derlius“, „Vaikų gimtadienis“, „Vakarienė su draugais“ ir t.t.

Tuo tarpu jos kolegos L. Samėnas, praėjusį sezoną kasdien kulinarijos paslaptimis dalindamasis su LNK žiūrovais, ir R. Ščesnavičius savo laidą „Susitikime virtuvėje“ pavers kone realybės šou – nuo rugsėjo 4 dienos kiekvieną sekmadienį penkios komandos iš skirtingų šalies regionų rungsis tarpusavyje ir sieks pagrindinio tikslo – patekti į finalą ir parodyti, kas yra kiečiausi Lietuvos kulinarai.

„Susitikime virtuvėje“ žaidimo herojai ruoš geriausius savo patiekalus, vertins vienas kito kulinarinius sugebėjimus bei patys bus vertinami ne tik savo varžovų, bet ir pripažintų šefų – L. Samėno ir R. Ščesnavičius.

Kiekvieną darbo dieną prieš TV3 Žinias televizijos žiūrovai pamatys trumpą sekmadienio laidos anonsą – dalyvių porų pasiruošimo etapus, o sekmadienį – įtampos kupinos savaitės rezultatas: viena dalyvių pora kvies varžovus bei abu virtuvės meistrus ragauti paruoštų patiekalų ir lauks griežto jų verdikto.

Gardžiausių valgių receptai, aistros virtuvėje ir nematyti kulinariniai šedevrai – jau nuo rugpjūčio 29 dienos per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją