„Auksinių gaublių“, „Emi“ ir daugelio kitų pasaulinio masto nominacijų ir apdovanojimų sulaukusio serialo kūrėjai šeštąjį sezoną pavadino epiniu. Žiūrovų laukia tikras šaltas dušas: brutaliu tiesmukiškumu garsėjantis Hausas privalės atsakyti į klausimą – „kas nutinka, kai gydytojas tampa pacientu?“

Medicinos Šerloku Holmsu vadinamą herojų įkūnijantis aktorius Hugh Laurie teigia, jog šiame sezone išaiškės tai, kas žiūrovams nedavė ramybės jau pirmose serijose. „Ar naujuose epizoduose bus muzikinių mano pasirodymų? Negaliu išduoti, tačiau prižadu, kad tai, ką išvysite, – jus tikrai pradžiugins. Šeštajame sezone man teko daryti tai, ko visiškai nesitikėjau“, – prisipažįsta aktorius.

Tiems, kurie pasiilgo neprognozuojamos medikų kasdienybės, tiesmukiškų dialogų, paranoiškų situacijų ir toli gražu ne džentelmeniškų manierų, laukti liko nedaug – naujasis TV3 sezonas startuos jau rugpjūčio 29 dieną.

Kas kitas galėtų ištarti tokias frazes: „Atsukti kitą žandą jis galėtų tik nusimaudamas kelnes“ arba „Aš esu niekšas absoliučiai su visais, nieko neišskiriu. Taip geriausia apsisaugoti nuo padavimo į teismą”? Tik jis, žiūrovų dievinamas ir bendradarbių nekenčiamas daktaras Hausas.

Ar neteks Hausui apsigyventi psichiatrijos ligoninėje? Ar gydytojas nepraras savo licencijos? O gal šįkart serialo herojus iš esmės pakeis savo gyvenimo būdą? Nepamirštama kelionė per Hauso pasaulį – jau greitai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją