„Nebūkite kuklios! Visada būkite dėmesio centre, kad jus pastebėtų“, – teigs grožio konkursų veteranė, dainininko Deivido Norvilo-Deivio mylimoji Renata Voitechovskaja.

Tituluotai gražuolei ir būsimai TV3 „Šok su manimi“ projekto dalyvei karūna atvėrė kelią į pripažinimą. Televizijų projektai, elito vakarėliai, pirmi žurnalų viršelių puslapiai, talentingas mylimasis ir prabangios atostogos – toks dabartinis Renatos gyvenimas.

Jurgita Jurkutė, Kristina Ivanova, Gabrielė Martirosianaitė, Eglija Vaitkevičė-Fergie, Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, Giedrė Rusytė – kokios šių gražiausių visų laikų Lietuvos moterų sėkmės istorijos?

Štai nuolat televizijos ekranuose šmėžuojanti ekscentriškoji burleskos šokėja E. Vaitkevičė-Fergie prieš Kauno ponios konkursą buvo kompleksuota, nusivylusi namų šeimininkė. Grožio titulas Eglijai tapo tikru tramplinu į naują gyvenimą, aistringą meilę, šlovę ir svajonių išsipildymą.

„Mane pradėjo kviesti į renginius, koncertus, televizijos laidas ir projektus. Išleidau savo dainų kompaktinę plokštelę, tapau garsi ir įgyvendinau savo svajonę – tapau burleskos šokėja“, – pagyrų sau negailės Eglija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją