Šį ketvirtadienį vienoje sostinės vyninių buvo pristatytos dar kelios poros. Ant scenos lipo šokio naujokai: Irena Starošaitė, Baiba Skurstenė, Jonas Stankevičius, Romualdas Kumpys, Darius Petkevičius. Tačiau visus labiausiai pakerėjo naujoji laidos vedėja, kuri lyg angelas baltais sparnais, baltuose pūkuose nusileido į sceną. Kas ji tokia?

R.Valijevaitė nuo vaikystės šoko baletą šokio kolektyve „Polėkis“, studijavo Vilniaus universitete istoriją, vaidybą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, vėliau žurnalistiką Klaipėdos universitete, o galiausiai suprato, jog tikrasis pašaukimas – medicina.

Nuo šokių niekada neatitolusi, nors dabar jau nebešokanti, laidos vedėja pripažįsta, kad jai didžiulis malonumas yra stebėti šokančius žmones.

„Nesvarbu ką jie bešoktų, baletą, pramoginius šokius, ar savo improvizaciją, man yra tiesiog gražu stebėti. Todėl tikiuosi, kad projekto metu pavyks susibičiuliauti su šokėjais, matyti jų progresą“, - teigė R.Valijevaitė.

Pirmąjį šokį sušokusi I.Starošaitė tikino, kad jai tai naujas išmėginimas ir patirtis, kuri yra tik į gera, nes, pasirodo, mokytis šokio ji norėjo nuo vaikystės.

„Žinau, kad dirbti tikrai reikės labai daug. Aš stengiuosi, o mano partneris padeda kiek įmanydamas“, - teigė ji.

Įdomu ir tai, kad žmonos pasirodymo atvyko pažiūrėti ir jos vyras Žilvinas Žvagulis, kuris jau ne kartą žiniasklaidai yra teigęs, kad šokis ne jam, kad pats niekada neitų šokti, nes tam tiesiog yra nesutvertas.

Tikrai aistringą ir labai dailų šokį pademonstravo ir praėjusio sezono nugalėtojas Vadimas Šuško, kuris šiame projekte šoka kartu su B.Skurstene.

„Žinoma, kad noriu laimėti, juk ir einu tam, kad kažko išmokčiau ir patobulėčiau. Nešu atsakomybę ne tik už save, bet ir už partnerį“, - sakė dainininkė.

Modelis, merginų numylėtinis bei gražuoliu tituluojamas Jonas Stankevičius savo pristatymo šokyje pademonstravo vaikišką šmaikštumą. Parodęs linksmą „ančiukų“ šokį jis nė kiek nesijaudino, kad Lotynų Amerikos šokių judesių dar gerai neįsisavino. Tačiau stebėtojai tokį pasirodymą priėmė šilčiausiomis ovacijomis.

Į vakarėlį kartu su vyru Merūnu atvykusi Erika Vitulskienė tikino, jog šokis jai dabar yra pats svarbiausias dalykas ir kartu didžiausias tikslas, kurio ji šiuo metu.

„Atėjau palaikyti ne tik dalyvių, bet ir pažiūrėti, kaip jiems sekėsi išmokti sudėtingųjų judesių. Atvirai pasakius, man tikrai nelengva, bet aš stengiuosi, nes labai, ir tikrai labai noriu šokti“, - kalbėjo akyse lieknėjanti E.Vitulskienė.

Taigi šokių pasirodymams pasibaigus vakarėlis įsisiūbavo toliau ir visi dalyviai bejuokaudami dalinosi įspūdžiais apie pirmąjį pasirodymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją