Teatre aktorė sukūrė daugybę įspūdingų vaidmenų. Jos spektaklių sąraše – garsieji „Vaidinant auką“, „Romeo ir Džiuljeta“, „Žana D‘Ark ant laužo“ ir daugelis kitų. Kino gurmanams Dalia pažįstama iš filmų „Pasipriešinimas“, „Nuomos sutartis“, „Jonukas ir Grytutė“ ir kt. Už vaidmenį juostoje „Nereikalingi žmonės“ aktorė buvo įvertinta „Sidabrinės Gervės“ apdovanojimu.

Talentinga moteris į šokių aikštelę žengs jau ne pirmą kartą – savo jėgas Dalia mėgino šokių „Eurovizijoje“, kadaise lankė pramoginius šokius, o pernai projekte „Šok su manimi“ pasirodė teisėjos amplua. Trečiajame projekto sezone D. Michelevičiūtė dalyvaus su Olegu Kolekinu, pernai šokusiu su Eirida Daukšiene.

Paklausta ar nebus sudėtinga greitą gyvenimo tempą derinti su šokių projektu, aktorė nusiteikusi ramiai: „Man patinka šokti – teatro ir repeticijų laiką derinsiu optimaliai. Su partneriu dirbame – repetuojame, ieškome idėjų.“

Apie finalą aktorė sako negalvojanti: „Apie šią viltį pasakysiu po mėnesio, kai prasidės projektas.“ Pasak Dalios, šokti projekte bus sunkiau, nei kritikuoti iš teisėjų tribūnos, tačiau kartu ir įdomiau.

Kandi teisėjo ir choreografo Jurijaus Smorigino kritika būsimos šokėjos nebaugina: „Su Smoriginu teko dirbti spektaklyje „Barboros Radvilaitės testamentas“ – sutarėme puikiai!“

Prieš pasirodydama šokių aikštelėje, teatro gerbėjus aktorė kviečia net į tris spektaklių premjeras – „Chaosas“, „Visuomenės priešas“ ir „Kalbos galia“. „Pastarasis spektaklis sukurtas pagal Milošo poeziją. Esu idėjos autorė, režisierė ir aktorė – tai antrasis mano režisūrinis darbas“, – sako Dalia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją